Razor Shark hodnocení skutečných hráčů

Kelly Flexx profile picture
Kelly Flexx  2023-02-27

Twitter  LinkedIn  Telegram

Razor Shark je automat vydaný společností Push Gaming. Vývojáři přidali do své hry spoustu bonusů a skvělý popis všech výhod. Ale nedoporučuji vám věřit všemu, co je napsáno. Doporučuji vám přečíst si recenze ostatních hráčů. Shromáždil jsem několik skutečných komentářů na youtube a dalších tematických stránkách.

Jsem rád, že je pro vás moje práce užitečná. Snažil jsem se vzít nejen pozitivní zpětnou vazbu. Existuje několik negativních. Řeknu za sebe, je to o stejné situaci na fórech. To znamená, že většina hráčů byla spokojená. Doufejme, že budete také jedním z těch, kteří vyhráli.

1. Vyhrál $300 za pět minut! Díky Razor Shark

Teplo 15.02.23

Žralok břitva mě udělal šťastným! Začal hrát včera a byl schopen vyhrát přes $300 za pár minut. Ráno už byly peníze na kartě. Ani jsem si nemyslel, že tyto hry jsou skutečné vyhrát něco.

 

2. Žiletkový žralok mi přinesl přes 3000 dolarů. Všechno je super!

Brokothya 25.02.23

Byl jsem hrát sloty na dlouhou dobu, a já jsem velmi dobře obeznámeni s Razor Shark. Během novoročních svátků jsem se rozhodl hrát. Byl připraven na jakýkoli výsledek. Ale přiznávám, jsem překvapen! $ 3450 dát na výběr. Pravděpodobně si koupíte herní konzoli.

 

3. Skvělý slot! Doslova 200 dolarů za pár minut.

Nkaaa 01.01.23

Zanechávám recenzi hned po výběru peněz. Překvapuje mě, že se hazard začal opravdu vyplácet. Vložil jsem $20 a vyhrál desetkrát tuto částku. Vypadl bonus, který mi přinesl tuto částku.

 

4. Velmi spokojen s hrou! Vyhrál asi $1000 během dne

29.12.22

Není to vůbec špatné! Žralok břitva mi dal spoustu pozitivních emocí. Chci poděkovat vývojářům, kteří vydali slot, ve kterém je skutečné vyhrát. Podle mých zkušeností to ještě nebylo!

 

5. Ani Tomu nevěřím! Zasáhl jsem jackpot $500 na malou sázku

Wittakai 23.02.23

Vsadil jsem $3 a vyhrál přes $500! Předtím jsem měl spoustu špatných sázek, ale věřil jsem, že bych mohl něco vzít. Takže tady je moje rada pro vás-je lepší hrát pro malé sázky, ale dlouhé, než ztratit vše za pár otočení.

 

6. Nikdy jsem si nemyslel, že mi hazard přinese takovou výplatu!

Overnina 29.01.23

Seděl jsem s přáteli v baru a rozhodl se hrát online kasino přes můj telefon. Volba padla na Shark Razor. Roztočení válců za 300$. Samozřejmě jsme se bavili a pili. A jako pěkný bonus-plus $2000, které jsem již vybral na svou bankovní kartu.

 

7. Není to dobrý slot. Strávil celý den a více než $50

Rainahald 25.01.23

Často jsem ztratit v sloty, A Razor Shark nebyl výjimkou. Kvůli zájmu uložil 50 dolarů a ztratil je doslova za dvě hodiny. Chápu, že jsem sám riskoval a jen jsem zodpovědný, ale faktem je fakt.

 

8. Škoda těch utracených 300 dolarů. Ve skutečnosti ani jedna výplata za hodinu!

Xarlyns 24.02.23

Žralok břitva je naprosto zklamáním. Vypadá to zajímavě, spousta bonusů a dobrá grafika. Doslova za čtyři hodiny však nebyla jediná velká výplata. Ztratil asi $300. Extrémně negativní emoce. Nevěřím, že za takovou dobu nemůžete nic vyhrát!

 

9. Spousta bonusů. Líbí se mi klasické sloty lépe

Phain 27.02.23

Začal hrát Razor Shark a okamžitě ho vypnul. Poskytovatel nacpal slot bonusy a animacemi. V důsledku toho je vše načteno a nic není jasné.

 

10. Push Gaming udělali maximum! Cool slot, který platí

Niran 26. 01. 23

Velmi cool slot, který mi také přinesl více než $500. Strávil jen dvě hodiny a vyhrál týdenní výplatu. V budoucnu budu hrát o větší částky. Poznámka: nikoho netrápím.

 

Hrát na 1Win

Hrát na 1Win
  • ✅ 500% bonus za vklad (maximální výše bonusu $950)
  • ✅ 70 freespinů jako bonus za vklad (vklad $30 nebo více)
  • ✅ 30% Cashback (vrácení až 30% ztracených prostředků do týdne)

Hrát na Pin-up

Hrát na Pin-up
  • ✅ 120% bonus za vklad (maximální výše bonusu $750)
  • ✅ 250 Freespins jako bonus za vklad (vklad $50 nebo více)
  • ✅ $1000 Cashback (vrácení až 10 % ztracených prostředků za týden)

DMCA.com Protection Status Česko [email protected]

Daytonsharks.com nepatří žádnému kasinu. Neposkytujeme žádné informace pro nelegální účely. Je vaší odpovědností zajistit, abyste byli oprávněni hrát v souladu se zákony vaší jurisdikce (věk pro hraní, právní status atd.). Návštěvou našich webových stránek souhlasíte s tím, že Zásady ochrany osobních údajů. 18+