Razor Shark recenzje prawdziwych graczy

Kelly Flexx profile picture
Kelly Flexx  2023-02-27

Twitter  LinkedIn  Telegram

Razor Shark to automat do gier wydany przez Push Gaming. Twórcy dodali wiele bonusów do swojej gry i świetnie opisali wszystkie zalety. Ale nie radzę ci wierzyć we wszystko, co jest napisane. Proponuję zapoznać się z opiniami innych graczy. Zebrałem kilka prawdziwych komentarzy na YouTube i na stronach tematycznych.

Będę szczęśliwy, jeśli Moja praca będzie dla ciebie przydatna. Starałem się przyjmować nie tylko pozytywne recenzje. Jest kilka negatywnych. Powiem od siebie, mniej więcej taka sama sytuacja na forach. Oznacza to, że większość graczy była zadowolona. Mam nadzieję, że ty też będziesz tym, który wygrał.

1. Wygrałem 300 $W pięć minut! Dzięki Razor Shark

Heatessid 15.02.23

Razor Shark zadowolony! Zacząłem grać wczoraj i dosłownie w ciągu kilku minut udało mi się wygrać ponad 300$. Rano pieniądze były już na mapie. Nawet nie myślałem, że w takich grach naprawdę coś wygrać.

 

2. Razor Shark przyniósł mi ponad 3000$. Wszystko super!

Brokothya 25.02.23

Od dawna gram w automaty i doskonale znam Razor Shark. W święta noworoczne postanowiłem się pobawić. Był gotowy na każdy wynik. Ale przyznaję, że jestem zaskoczony! 3450 zł do wypłaty. Prawdopodobnie Kupię konsolę do gier.

 

3. Świetny slot! Dosłownie 200 USD za kilka minut

Nkaaa 01.01.23

Zostawiam recenzję natychmiast po wypłacie pieniędzy. Dziwię się, że hazard naprawdę się opłaca. Wpłaciłem na konto 20 $i wygrałem dziesięć razy więcej. Spadła premia, która przyniosła mi tę kwotę.

 

4. Bardzo zadowolony z gry! Wygrał około 1000 $w ciągu dnia

Idayitrick 29.12.22

Bardzo dobrze! Razor Shark dał mi wiele pozytywnych emocji. Chciałbym podziękować programistom za wydanie automatu, w którym naprawdę można wygrać. Z mojego doświadczenia jeszcze czegoś takiego nie było!

 

5. Nawet w to nie wierzę! Trafiłem w Jackpot 500 $ z drobnym zakładem

Wittakai 23.02.23

Postawił $3 i wygrał ponad $500! Wcześniej było wiele złych zakładów, ale wierzyłem, że mogę coś znieść. Więc oto moja rada dla Ciebie-lepiej grać na małe zakłady, ale przez długi czas, niż połączyć wszystko za kilka obrotów.

 

6. Nigdy nie myślałem, że hazard przyniesie mi taką wypłatę!

Overnina 29.01.23

Siedział z przyjaciółmi w barze i postanowił grać w kasynie online przez telefon. Wybór padł na Razor Shark. Kręcili bębnami za 300 dolarów. Oczywiście dobrze się bawiliśmy i piliśmy. I jako miły bonus-plus 2000$, które już wypłaciłem na kartę bankową.

 

7. Nie jest to najbardziej udany slot. Spędził cały dzień i ponad $50

Rainahald 25.01.23

Często przegrywam w automatach, a Razor Shark nie był wyjątkiem. Dla Zabawy wpłacił 50 dolarów na konto i stracił je w ciągu zaledwie dwóch godzin. Rozumiem, że tylko ja podjąłem ryzyko i jestem odpowiedzialny, ale fakt jest faktem.

 

8. Szkoda wydanych 300 dolarów. W rzeczywistości nie ma jednej wypłaty za godzinę!

Xarlyns 24.02.23

Razor Shark całkowicie rozczarował. Wygląda na to, że wszystko wygląda interesująco, wiele bonusów i dobra grafika. Jednak w ciągu zaledwie czterech godzin nie było ani jednej dużej wypłaty. Stracił około 300 dolarów. Wyłącznie negatywne emocje. Nie wierzę, że przez tyle czasu nic nie można wygrać!

 

9. Dużo bonusów. Bardziej lubię klasyczne automaty

Phain 27.02.23

Zacząłem grać w Razor Shark i natychmiast go wyłączyłem. Dostawca wypchał Gniazdo bonusami i animacjami. W rezultacie wszystko jest załadowane i nic nie jest jasne.

 

10. Push Gaming starało się o chwałę! Fajny automat, który się opłaca

Niran 26.01.23

Bardzo fajny slot, który przyniósł mi ponad 500$. Spędził tylko dwie godziny i wygrał tygodniową wypłatę. W przyszłości zamierzam grać na większe kwoty. Uwaga: nikogo nie prowadzę kampanii.

 

Graj na 1Win

Graj na 1Win
  • ✅ 500% Bonus (Maksymalna kwota bonusu $950)
  • ✅ 70 Darmowych obrotów jako bonus od depozytu (Depozyt w wysokości $30 lub więcej)
  • ✅ 30% Zwrotu gotówki (zwrot do 30% utraconych środków w ciągu tygodnia)

Graj na Pin-up

Graj na Pin-up
  • ✅ 120% bonus (Maksymalna kwota bonusu $750)
  • ✅ 250 darmowych obrotów jako bonus od depozytu (Depozyt w wysokości $50 lub więcej)
  • ✅ $1000 Cashback (zwrot 10% utraconych środków w ciągu tygodnia)

DMCA.com Protection Status Polska [email protected]

Daytonsharks.com nie należy do żadnego kasyna. Nie udostępniamy żadnych informacji w celach niezgodnych z prawem. Twoim obowiązkiem jest upewnienie się, że możesz grać zgodnie z prawem swojej jurysdykcji (wiek hazardu, status prawny itp.). Odwiedzając naszą stronę internetową, zgadzasz się z naszą Polityką Prywatności. 18+